Voegwerk nieuwbouw

Flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap zijn onze speerpunten. U kunt uw voegwerk met een gerust hart aan De Bas Gevelwerken uitbesteden.

Wij voeren onze werkzaamheden uit in bijna geheel Nederland. Wij werken voornamelijk projectmatig in de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor de kleinere projecten kunt u ons inschakelen. 

De kennis en vakmanschap van onze voegers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze die er voor zorgt dat projecten soepel verlopen en stagnatie wordt voorkomen. Bij ons heeft u te maken met één aanspreekpunt zodat er weinig ruimte overblijft voor miscommunicatie.

U kunt ons in de nieuwbouw inschakelen voor de volgende diensten:

  • voegwerk 
  • metselwerk
  • verlijmen van kalkzandsteen
  • kitwerk


Verder leveren we kwaliteit voegwerk voor een eerlijke prijs en afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Wij verlenen onze diensten aan deze aannemers en particulieren met vakkundigheid en plezier. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Een van onze adviseurs zal u dan alles vertellen wat u wilt weten om u daarin een keuze te kunnen laten maken.