Metselwerk nieuwbouw

Bent u op zoek naar een metselbedrijf voor de aanbesteding van uw metselwerk, lijmwerk, voegwerk of kitwerk? Dan bent u bij De Bas Gevelwerken B.V. aan het juiste adres!

Vakmanschap, kennis, passie en liefde voor het metselvak dat is waar het om gaat bij de metselaars van De Bas Gevelwerken. Wij voeren onze werkzaamheden uit in een groot deel van Nederland. Wij werken voornamelijk projectmatig in de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor de kleinere projecten kunt u ons inschakelen. 

De kennis en vakmanschap van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze die er voor zorgt dat projecten soepel verlopen en stagnatie wordt voorkomen. Bij ons heeft u te maken met één aanspreekpunt zodat er weinig ruimte overblijft voor miscommunicatie.

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • metselwerk 
  • verlijmen van kalkzandsteen
  • voegwerk
  • kitwerk


Verder leveren we kwaliteit voor een eerlijke prijs en afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Wij verlenen onze diensten aan deze aannemers en particulieren met vakkundigheid en plezier. Wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op! Een van onze adviseurs zal u alles vertellen wat u wilt weten om u daarin een keuze te kunnen laten maken.