Kwaliteit en garanties

De kracht van De Bas Gevelwerken BV zit hem in de kwaliteit van het werk en het ontzorgen van bewoners en opdrachtgevers. Dus eigenlijk zit de kracht van het bedrijf in onze medewerkers, zij moeten het tenslotte doen. Wij werken met zeer ervaren specialisten die 10 jaar tot 35 jaar ervaring hebben.

Tijdens de werkzaamheden is ons personeel behulpzaam en correct naar de bewoners toe en zullen hen blijvend informeren over de voortgang van de werkzaamheden. Ook zorgen zij ervoor dat na afloop van de werkzaamheden al het puin en ander afval netjes wordt opgeruimd en afgevoerd. Eventuele klachten zullen meteen worden behandeld en opgelost. 

Om de kwaliteit te leveren die onze opdrachtgevers van ons verwachten, volgen al onze medewerkers regelmatig specialistische opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons geleverde werk geven wij 10 jaargarantie op het voegwerk, het metselwerk en het impregneren. 

De Bas Gevelwerken BV is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Voegbedrijven (V.N.V.) en het Hoofdbedrijfschap Ambachten.
Door het S.V.S. zijn wij opgeleid en gediplomeerd in het reinigen en onderhouden van gevels. 

Ook is De Bas Gevelwerken VCA gecertificeerd.